Εγγραφή       Είσοδος        
  Αναζήτηση   
  Βρίσκεστε στη σελίδα : Παρεχόμενες υπηρεσίες » Εισαγωγή IBAN
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Στη συνέχεια μπορείτε να καταχωρήσετε τον τραπεζικό αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού τραπέζης μέσω του οποίου επιθυμείτε να εξοφλούνται οι δαπάνες των νοσηλίων σας.

Μετά το τέλος της διαδικασίας θα παράγεται ένας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αριθμός που θα αναγνωρίζει μοναδικά την εγγραφή σας.

Μπορείτε να εκτυπώσετε την σελίδα με τον μοναδικό αυτό αριθμό και την ΠΡΩΤΗ φορά που θα έρθετε στο Ταμείο για να εισπράξετε νοσήλεια θα πρέπει να έχετε μαζί σας την εκτύπωση αυτή προκειμένου να ενεργοποιείται και να πιστοποιείται η εγγραφή σας στο σύστημα.

Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στην βοήθεια σχετικά με την διαδικασία που εμφανίζεται παρακάτω οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε (σε μορφή για Microsoft Word ή Adobe Acrobat).

 Ονομασία Εντύπου  
Διαδικασία καταχώρησης του IBAN από το Web Site pdf pdf
 Στοιχεία Τραπέζης Ασφαλισμένου Ελαχιστοποίηση
Εισαγωγή Τραπεζικού Λογαριασμού IBAN

Διαδικασία Εισαγωγής Τραπεζικού Λογαριασμού

Η διαδικασία εισαγωγής αποτελείται απο τρία βήματα:

 1. Επιλογή σχέσης με το Ταμείο
  Στην αρχή επιλέγουμε την σχέση που έχουμε με το Ταμείο, δηλαδή αν είμαστε Ασφαλισμένοι σε αυτό ή είμαστε καταχωρημένοι ως προστατευόμενα Μέλη ενός ασφαλισμένου.

  Η επιλογή Ασφαλισμένος ενημερώνει τον IBAN και σε όλα τα προστατευόμενα μέλη. ΔΕΝ είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε IBAN για κάθε μέλος ξεχωριστά. Η επιλογή Μέλος καλύπτει μόνο τις περιπτώσεις καταχώρησης λογαριασμού σε 'Χήρες','Ορφανά' λόγω θανάτου του ασφαλισμένου
 2. Εισαγωγή αναγνωριστικών
  Εισάγουμε τα στοιχεία του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. που μας χαρακτηρίζουν μοναδικά και τα οποία είναι : Αριθμός Κ.Υ.Τ. (είναι ο αριθμό που αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας μας), ο Αριθμός Σύνταξης (οι συνταξιούχοι έχουν αριθμό σύνταξης ενώ οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι πρέπει να εισάγουν τον αριθμό μηδέν 0. π.χ 09 | 12345 - 0 εισάγετε το 12345). Τέλος τον Α.Μ.Κ.Α. (είναι μοναδικός για κάθε ασφαλισμένο).
  ΠΡΟΣΟΧΗ : Πρέπει να εισάγουμε απαραίτητα και τα τρία αυτά αναγνωριστικά στοιχεία προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με την διαδικασία.

 3. Εισαγωγή – Ενημέρωση προσωπικών στοιχείων
  Στη συνέχεια και μετά από την επιτυχή εισαγωγή των τριών αναγνωριστικών, εμφανίζονται τα στοιχεία τα οποία πρέπει να εισάγουμε και τα οποία είναι τα εξής : Αριθμός Τηλεφώνου (ένας αριθμός σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας), Αριθμός Κινητού (ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου επικοινωνίας), Ηλ. Διεύθυνση (ένας λογαριασμός – email – ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας), Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης IBAN (ο 27-φήφιος κωδικός ΙΒΑΝ που θέλετε να εισάγετε) και Επιλέξτε μια Τράπεζα (η τράπεζα στην οποία ανήκει το ΙΒΑΝ που μόλις εισάγατε).
  ΠΡΟΣΟΧΗ : Πρέπει να εισάγουμε απαραίτητα όλα τα πιο πάνω στοιχεία προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος.
 4. Ο μυστικός κωδικός που δημιουργηθηκε στο τέλος της επιτυχούς εισαγωγής των στοιχείων σας, θα χρησιμοποιηθεί κατα την διαρκεια της ΠΡΩΤΗΣ σας επίσκεψης στον Κλάδο Υγείας. Καλό θα ήταν να εκτυπώσετε την σελίδα αυτή και να την προσκομίσετε κατα την πρώτη επίσκεψή σας κατα την είσπραξη νοσηλείων.
                                                                                                              


*

*
*Εφόσον είστε συνταξιούχος αλλιώς εισάγετε '0' (1 ψηφίο μόνο)

*
 
  
Copyright 2009 by ΤΣΜΕΔΕ    Όροι Χρήσης    Δήλωση Προστασίας Δεδομένων